USLOVI KUPOVINE – REKLAMACIJE, ZAMJENE

Radno vreme naše internet prodavnice

Naše radno vrijeme je svih 7 dana u nedelji od 00-24h. Bez ikakvih problema možete u tom periodu vršiti porudžbine putem sajta, dok nas na telefon možete kontaktirati svakog radnog dana od 08 do 17h, subotom od 10 do 18h. Naš kontakt telefon je: 064 426 9001.

Kako da poručim?

Poručivanje se vrši putem našeg internet sajta, pozivom na telefon. Takođe, možete nas kontaktirati i izvršiti porudžbinu putem popularnih drušvenih mreža. Takođe smo dostupni i na broju 064 426 9001 na Viber-u i WhatsApp-u.

Načini plaćanja

Sve cijene koje su prikazane na našem sajtu su sa uračunatim PDV-om.

Podržavamo sledeće načine plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem
  • Plaćanje kriptovalutama

Detaljnije o načinima plaćanja pogledajte – OVDE.

Prihvatanjem uslova kupovine na sajtu parfimerijamodrica.com prihvatate da Vam račun dostavljamo elektronskim putem (na email adresu koju unosite prilikom pravljenja narudžbine).

REKLAMACIJE

Svi naši kupci posjeduju pravo na reklamaciju robe poručene putem naše online prodavnice. Naša internet prodavnica posluje u skladu sa zakonima Republike Srpske i poštujemo prava svojih kupaca. Odgovor na Vašu reklamaciju ćete dobiti u najkraćem mogućem roku, a najkasniije u roku od 8 dana od prijema reklamacije. Sam rok za riješavanje reklamacije je 15 dana od dana njenog prijema (za tehničku robu ovaj rok je do 30 dana). Rok za riješavanje reklamacije prekida se kada potrošač primi odgovor prodavca i počinje da teče iznova kada prodavac primi izjašnjenje potrošača na odgovor prodavca. Potrošač je dužan da se izjasni na odgovor prodavca najkasnije u roku od tri dana od dana prijema odgovora prodavca. Smatraće se da potrošač nije saglasan sa predlogom prodavca ukoliko se ne izjasni u roku od tri dana.
Prodavac je dužan da u slučaju odbijanja reklamacije pruži odgovarajuće obavještenje potrošaču (obrazloženje o neprihvatanju reklamacije). Takođe, u slučaju odbijanja reklamacije prodavac je dužan da potrošača sveobuhvatno obavjesti o mogućnosti rešavanja sporova vansudskim putem, kao i o nadležnim tjelima za vansudsko rešavanje sporova.

U nastavku pročitajte detaljnije na koji način se vrši proces reklamacije, zamjene ili povrata. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumicu budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo se potruditi da dobijete konkretna uputstva i pojasniti proceduru kako da ostvarite reklamaciju: email: [email protected] – tel: 064 426 9001

Oštećenje prilikom transporta

Svako oštećenje robe prilikom transporta ili ukoliko npr. nedostaje dio pošiljke ili je proizvod neispravan kupac je dužan da prijavi u roku od 24 časa od prijema robe. Molimo Vas da robu tj. samo njeno pakovanje proverite još dok je kurir tu. Ukoliko ima vidljivih tragova po samoj ambalaži pakovanja i proizvoda zamolite zaposlenog u kurirskoj službi da sačeka da provjerite i da li je sam sadržaj tj. proizvod oštećen. Ukoliko postoji potreba za reklamacijom javite nam se da Vam pojasnimo dalju proceduru i proces reklamacije.

Zamjena

Ukoliko je proizvod stigao u ispravnom stanju, međutim Vi niste zadovoljni i želeli biste zamenu za drugi proizvod iz naše ponude. To je naravno moguće, potrebno je da nas obavjestite o tome i da nam proizvod vratite u ispravnom, nekorišćenom stanju. Ovo pravo možete ostvariti najviše 14 dana od prvobitnog prijema paketa.

Povrat novca

Po prijemu vraćene robe, ustanovićemo da li je sve u redu sa robom, tj. da je nekorišćena i bez oštećenja. Nakon toga, izvršićemo povraćaj novca najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili obrazac za odustanak od ugovora na daljinu.

Situacije kada potrošač nema pravo na odustanak od ugovora

Potrošač nema pravo na odustanak od kupovine u sledećim situacijama:

  • ukoliko je nakon fizičkog vraćanja robe ustanovljeno da nije vraćena roba koja je i poslata prvobitno od strane nas kao prodavca
  • ukoliko je nakon fizičkog vraćanja robe ustanovljeno da je na samom proizvodu vršena dorada, ili je oštećen i samim tim onemogućen za dalju prodaju

Komentarisanje na našem sajtu

Posjetioci naše internet prodavnice slobodni su da komentarišu proizvode, tekstove i ostale objave na našem sajtu. Parfimerijamodrica.com zadržava pravo da ne objavi komentare koji su zlonamjerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju ili diskriminaciju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena.

Ažuriranje podataka na sajtu

Parfimerijamodrica.com zadržava pravo da može u svako vrijeme, bez prethodne najave promjeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

20% POPUST

samo za vas 🫵🎁

Iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu i ostvarite 20% popusta na vašu sledeću kupovinu.

Unesite vaš Email u nastavku kako biste preuzeli svoj kupon i iskoristili ovu posebnu ponudu!

Ne šaljemo neželjenu poštu! Pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.