POLITIKA PRIVATNOSTI

U ime internet prodavnice Parfimerija Modriča obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i korisnika.
Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nam neophodni za poslovanje i informisanje radi pružanja kvalitetnih usluga. Sve posredovane informacije su sigurne i nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam omogućava sigurnu i bezbjednu saradnju sa našom firmom.

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika. Sve radi pružanja brze i kvalitetne usluge.

Svi posetioci i kupci imaju mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing liste (newsletter).

Naša internet prodavnica militaryshop.rs će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Naši zaposleni u kompaniji su obavezni da poštuju povjerljivost vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtjevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

20% POPUST

samo za vas 🫵🎁

Iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu i ostvarite 20% popusta na vašu sledeću kupovinu.

Unesite vaš Email u nastavku kako biste preuzeli svoj kupon i iskoristili ovu posebnu ponudu!

Ne šaljemo neželjenu poštu! Pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.